Contact en Route

Leuk dat je de website bezoekt en interesse hebt in Het Koetshuis of het nu is voor de werk-/vergaderruimte of de B&B. Ik woon met mijn gezin direct naast het Koetshuis en ben zelfstandige ondernemer. Ik werk met mijn Bedrijf ‘Beleef je kleur’ vanuit het Koetshuis waar ik ook mijn cliënten ontvang. Beleef je kleur; kleur vitaliteit, coaching en advies.

We zijn goed bereikbaar en zullen jullie altijd persoonlijk ontvangen en helpen waar nodig.

Bel of mail me als je benieuwd bent naar Het Koetshuis en de mogelijkheden. Je kunt ook gebruik maken van het contact formulier.

Leuk dat je de website bezoekt en interesse hebt in Het Koetshuis of het nu is voor de werk-/vergaderruimte of de B&B. Ik woon met mijn gezin direct naast het Koetshuis en ben zelfstandige ondernemer. Ik werk met mijn Bedrijf ‘Beleef je kleur’ vanuit het Koetshuis waar ik ook mijn cliënten ontvang. Beleef je kleur; kleur vitaliteit, coaching en advies.

We zijn goed bereikbaar en zullen jullie altijd persoonlijk ontvangen en helpen waar nodig.

Bel of mail me als je benieuwd bent naar Het Koetshuis en de mogelijkheden. Je kunt ook gebruik maken van het contact formulier.

Route

Per auto

Komende vanuit de richting Utrecht

Neem op de A28 de afslag Amersfoort-Zuid/Maarn. Na de afslag ga je onder het viaduct door, gelijk weer linksaf richting Soest tot aan de rotonde, hier neem je de afslag rechts naar Amersfoort. Weg volgen (Utrechtseweg), na ongeveer 1 km „Meerwegen” aan uw linkerhand, direct ernaast is het Koetshuis Utrechtseweg 123A.

Per auto

Komende vanuit de richting Amsterdam

Volg de A1 tot aan knooppunt Hoevelaken. Neem dan de A28 richting Utrecht, op de A28 richting Amersfoort-Zuid/Maarn, daarna richting Soest tot aan de rotonde, rechts afslag Amersfoort (niet Amersfoort-Zuid, maar doorrijden tot Rotonde). Weg volgen (Utrechtseweg), na ongeveer 1 km „Meerwegen” aan uw linkerhand, direct ernaast is het Koetshuis Utrechtseweg 123A.

Per auto

Komende vanuit de richting Arnhem

Neem op de A12 afslag Maarsbergen, richting Woudenberg /Leusden/Amersfoort, door Woudenberg rijden, na viaduct links richting Soest tot aan de rotonde, rechts afslag Amersfoort (niet Amersfoort-Zuid, maar doorrijden tot Rotonde). Weg volgen (Utrechtseweg), na ongeveer 1 km „Meerwegen” aan uw linkerhand, direct daarna Utrechtseweg 123A.

Per trein

Neem de hoofduitgang van het Station Amersfoort, steek het Stationsplein recht over en loop de Regentesselaan in, loop de Regentesselaan geheel uit tot aan de Bosch Kemperlaan. U loopt rechtsom op de Bosch Kemperlaan tot Utrechtseweg, links af Utrechtseweg naar beneden lopen, direct „Meerwegen” aan uw linkerhand, direct ernaast is het Koetshuis Utrechtseweg 123A (ongeveer 5 minuten wandelen van station tot bestemming).

Het Koetshuis