Nicole’s Beleving

Wat leuk dat je ook nieuwsgierig bent naar Beleef je Kleur.

Kleur heeft altijd een essentiële rol in mijn leven gespeeld. Na mijn textielopleiding heb ik als productmanager voor een internationaal sport- en lifestylemerk veel gereisd. De afgelopen tien jaar heb ik met Beleef je Kleur veel klanten gecoacht, om hen door middel van kleding, kleur en stijl meer zelfvertrouwen te geven. Mijn inspiratie haal ik uit de kleurrijke wereld om mij heen, mensen, geuren en zelfs prachtige vergezichten. In mijn praktijk heb ik me steeds meer verdiept in leefstijl, vitaliteit en het effect dat kleur heeft op iemands energieniveau.

Mijn missie is om mensen in beweging te zetten en hen uit te dagen om nieuwsgierig te zijn naar wat kleur voor hen kan betekenen. Ik wil mijn klanten helpen om sterker in het leven te staan, bewustere keuzes te maken of dat extra zetje te geven om die ene belangrijke beslissing te nemen. Kleur kan hierbij een waardevol instrument zijn. Kortom, ik wil mijn eigen ervaringen, enthousiasme en intuïtie over de positieve impact van kleuren graag delen met anderen.

Met Beleef je Kleur ontdek je hoe kleur onmiskenbaar een positief effect heeft op je levenshouding.

Met andere woorden: Beleef je Kleur & Leef je Kleur.